Adžikos padažas

Adžikos padažas


Ingredientai

Pomidorai 2 kg.
Paprika 1 kg.
Morkos 1 kg.
Aštri paprika 0.5 kg.
Česnakai 350 g.
Druska 0.3 stiklinės.
Cukrus 1 stiklinės.
Aliejus 1 stiklinės.
Actas 1 stiklinės.

Gaminimas




  1. Sumalkite visas daržoves mėsmale. Morkas prieš tai galite sutarkuoti, kad lengviau maltusi.
  2. Daržoves su prieskoniais,actu ir aliejumi supilkite į puodą.
  3. Puodą pastatykite ant nedidelės ugnies ir troškinkite apie 40 minučių, kartais pamaišykite.
  4. Išvirę adžikos padažą uždarykite užsukamais dangteliais.
  5. Šis padažas puikiai tinka su nachos traškučiais.

Palikite komentarą:

Recepto Adžikos padažas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}