Angliškasis punšas

Angliškasis punšas


Ingredientai

Cukrus 250 g.
Pienas 500 g.
Cinamono lazdelės 2 vnt.
Maltas cinamonas 2 Arbat. šaukšt.
Kiaušinių tryniai 6 vnt.
Romas 250 g.

Gaminimas




  1. Pusę turimo pieno sumaišykite su puse kiekio cukraus ir uzvirinkite kartu su cinamono lazdelėmis. Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais. Indą įkelkite į didesnį dubenį su karštu vandeniu ir viską gerai iki putų išplakite, supilkite karštą pieną į trynių masę ir toliau plakite tol, kol masė pradės tirštėti. Tuomet viską perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišant supilkite romą. Permaišykite, išpiltykite į stiklus ir patiekite paviršių pabarstę cinamonu.

Palikite komentarą:

Recepto Angliškasis punšas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}