Arbūziniai naminiai ledai

Arbūziniai naminiai ledai


Ingredientai

Arbūzas 300 g.
Graikiškas jogurtas 1 Puodeliai.
Cukrus 1/3 Puodeliai.
Citrinos sultys 1/2 vnt.
Degtinė 1/2 valg. šaukšt.

Gaminimas




  1. Išimkite arbūzo visas sėklas ir arbūzą išplakite blenderiu. Į visą arbūzo masę supilkite jogurtą, cukrų, citrinos sultis ir degtinę. Viską gerai išmaišykite. Masė bus skysta, tad ją supilkite į kokį nors indą, kur būtų galima užšaldyti. Jeigu jums atrodys, kad masė labai skysta, galite įpilti dar daugiau graikiško jogurto. Supylę, dėkite į kamerą ir palikite per naktį pastovėti, kad užšaltų. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Arbūziniai naminiai ledai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}