Azietiškas tofu

Azietiškas tofu


Ingredientai

1 pakuotė "viči" TOFU
HOIFU padažas 60 ml.
Sojų padažas 2 valg. šaukšt.
Smulkiai pjaustytas imbieras 1 Arbat. šaukšt.
Česnakas, smulkintas 2 skiltelės.
Raudonosios paprikos prieskoniai 1 žiupsneliai.
Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Sezamų aliejus su sėklomis 1 Arbat. šaukšt.
Brokoliai
Ryžiai
Cukrus 1 Arbat. šaukšt.

Gaminimas




  1. Išimkite TOFU iš pakuotės ir dėkite ant popierinių rankšluostėlių ir ant viršaus uždėkite dar popierinių rankšluostėlių. Tada ant viršaus dėkite keptuvę ar kokį kitą sunkų daiktą, kad Tofu įgautų formą, susispaustų. Palikite pabūti pusvalandžiui.
  2. Vidutiniame inde sumaišykite Hoisin padažą, sojų padažą, cukrų, česnaką, imbierą ir raudonosios paprikos prieskonius.
  3. Supjaustykite tofu po 30 min. į kubelius. Juos sudėkite į padažų mišinį ir palikite įsigerti 30 min.
  4. Virkite ryžius. Kol jie verda, įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje. Kai įkais, sudėkite išmirkusį Tofu. Pastoviai apversdinėkite, kad Tofu neprisviltų. Kepkite, kol įgaus rusvą atspalvį.
  5. Apšlakstykite sezamų sėklų aliejumi ir nuimkite nuo ugnies.
  6. Patiekite : apačioje lėkštės dėkite ryžius, šiek tiek pasūdytus, ant viršaus Tofu ir aplink žaliuosius brokolius. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Azietiškas tofu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}