Balandėliai su kalakutiena

Balandėliai su kalakutiena


Ingredientai

Kopūstas 1 vnt.
Kalakutienos faršas 400 g.
Ilgagrūdžiai ryžiai 100 g.
Diedelė morka 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Sviestas 100 g.
Grietinė 50 g.
Miltai 70 g.
Druska
Vištienos sultinys 1 vnt.
Pomidorų padažas 4 valg. šaukšt.
Juodieji pipirai 1 žiupsneliai.
Laurų lapai (malti) 1 žiupsneliai.
Muskatas (maltas) 1 Arbat. šaukšt.

Gaminimas




  1. Kopūstą išvirkite, nupjaustykite lapkočius. Svogūną ir morką patroškinkite svieste su žiupsneliu muskato. Šį troškinį sudėkite į mėsą, suberkite mirkytus ryžius, įberkite pusę šaukšto druskos ir po žiupsnelį kitų prieskonių.
  2. Po kukulį mėsos dėkite ant kopūsto lapo, sulankstykite, pavoliokite miltuose ir apkepkite svieste.
  3. Dėkite apkepusius balandėlius į puodą, užpilkite vandeniu, pridėkite druskos, vėl tų pačių prieskonių bei vištienos sultinio, krapų, grietinės, pomidorų padažo ir virkite apie 45 min. Tiekite su bulvėmis

Palikite komentarą:

Recepto Balandėliai su kalakutiena komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}