Balzamiko kepintos morkos

Balzamiko kepintos morkos


Ingredientai

Vidutinio dydžio morkos 8 vnt.
Druska
Pipirai
Tarkuoto muskato 1/4 Arbat. šaukšt.
Balzamiko actas 1 valg. šaukšt.
Rudasis cukrus 1 Arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Petražolės

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.
  2. Nulupkite ir nuplaukite morkas bei perpjaukite perpus. Sudėkite į kepimo skardą kepimo popierių ir ant kepimo popieriaus morkytes. Pabarstykite druska, pipirais, muskatu.
  3. Nedideliame inde sumaišykite balzamiko actą su cukrumi. Įpilkite alyvuogių aliejaus. Visu šiuo mišiniu apšlakstykite morkytes. Dėkite kepti.
  4. Kepkite apie 20 - 25 min. Supjaustykite smulkiai petražoles ir kai iškeps morkos, pabarstykite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Balzamiko kepintos morkos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}