Bananiniai keksiukai su maskarponės sūriu ir spanguolėmis

Bananiniai keksiukai su maskarponės sūriu ir spanguolėmis


Ingredientai

Miltai 320 g.
Kepimo milteliai 4 Arbat. šaukšt.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Cinamonas 2 Arbat. šaukšt.
Dideli kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus 170 g.
Pienas 200 ml.
Aliejus 100 ml.
Nedideli bananai 2 vnt.
Šaldytos spanguolės 36 vnt.
Maskarponės sūris 80 g.
Cukraus pudra 50 g.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Dideliame inde išmaišykite miltus, cinamoną, kepimo miltelius, druską. Padėkite į šoną.
  3. Kitame inde išplakite kiaušinius, pilkite cukrų. Gerai išmaišykite. Į masę pilkite pieną ir aliejų. Vėl išmaišykite.
  4. Bananus supjaustykite labai smulkiais griežinėliais.
  5. Miltų masę dėkite į kiaušinių masę pamažu maišydami. Įdėkite bananus.
  6. Sudėkite keksiukų formeles į skardą ir masę išpilstykite į keksiukų formeles. Į kiekvieną formelę įdėkite po 2 spanguoles. Pašaukite į orkaitę.
  7. Kol keksiukai kepa, sumaišykite maskarponės sūrį su cukraus pudra. Iškepus keksiukams ir šiek tiek palikus pastovėti, kad atvėstų su peiliu arba šaukštu ištepkite keksiukų viršūnes maskarponės kremu ir uždėkite po vieną spanguolę. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Bananiniai keksiukai su maskarponės sūriu ir spanguolėmis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}