Bandelės su cinamonu

Bandelės su cinamonu


Ingredientai

Miltai 300 g.
Sviestas 140 kg.
Cukrus 150 g.
Pienas 300 ml.
Šviežios mielės 25 g.
Cinamonas
Druska

Gaminimas




  1. Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g). Pastatyti 30-50 min šiltoje patalpoje., kad tešla pakiltų.
  2. Paruoštą tešlą iškočioti 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis, per vidurį pirštu įspausti ir sudėti į skardas. 20-30 min. Pastatyti šiltoje patalpoje, kad pakiltų. Kepti 10-15 min. 230-240 laipsnių C temperatūroje.

Palikite komentarą:

Recepto Bandelės su cinamonu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}