Bandelės su cinamonu

Bandelės su cinamonu


Ingredientai

Miltai 300 g.
Cukrus 150 g.
Sviestas 150 g.
Šviežios mielės 30 g.
Pienas 300 ml.
Cinamonas
Druska

Gaminimas




  1. Į pašildytą pieną sudėti mieles, apie 100g cukraus ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą.
  2. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą ir pastatyti apie 40min šiltoje patalpoje, kad tešla pakiltų.
  3. Paruoštą tešlą iškočiokite 5-6 mm storio sluoksniu, paviršių sutepkite sviestu, pabarstykite cukrumi, sumaišykite su cinamonu ir suvyniokite į viniotinį.
  4. Vyniotinį supjaustikyte 4-5 cm pločio bandelėmi ir sudėkite į skardas,
  5. Bandeles su cinamonu pastatykite šiltoje patalpoje ir laikykite apie 20min, kad pakiltų, o po to 10-15 min. kepkite 230-240 laipsnių celcijaus temperatūroje

Palikite komentarą:

Recepto Bandelės su cinamonu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}