Braškių ir fetos salotos

Braškių ir fetos salotos


Ingredientai

Migdolai, pjaustyti smulkiau 1 Puodeliai.
Česnakas, traiškytas 2 skiltelės.
Medus 1 Arbat. šaukšt.
Aviečių balzaminis actas 1 valg. šaukšt.
Ryžių actas 2 valg. šaukšt.
Rudasis cukrus 2 valg. šaukšt.
Aliejus 50 ml.
Garstyčios 1 Arbat. šaukšt.
Romaniškos salotos (galva), plėšytos 1 vnt.
braškės, pjaustytos gabalėliais 10 vnt.
Feta sūris, pjaustytas kubeliais 1 stiklinės.

Gaminimas




  1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies pakepinkite riešutus. Kai šiek tiek apskrus, nuimkite.
  2. Didesniame inde sumaišykite česnaką, medų, aviečių actą, ryžių actą, cukrų ir aliejų.
  3. Didesniame inde arba lėkštėje, suplėšę lapus, dėkite braškes ir sūrį. Sumaišykite ir galite užpilti padažu arba jį įpilti į indelį šalia. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Braškių ir fetos salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}