Česnakinės krevetės su imbieru ir sezamu

Česnakinės krevetės su imbieru ir sezamu


Ingredientai

Marinatui:
Sojos padažas 1 stiklinės.
Rudasis cukrus 2 Arbat. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Tamsus sezamų aliejus 1 Arbat. šaukšt.
Smulkiai pjaustytos česnako skiltelės 3 vnt.
Tarkuotas imbieras 1 valg. šaukšt.
Krevetėms:
Nuluptos krevetės 16 vnt.
Rapsų aliejus 1 valg. šaukšt.
Pjaustyti svogūnų laiškai 3 vnt.
Kepintos sezamų sėklos 1 valg. šaukšt.

Gaminimas




  1. Sumaišykite inde visus ingredientus skirtus marinatui ir dėkite tenai krevetes.
  2. Pakepinkite sezamo sėklas ir dėkite kartu viską į marinatą.
  3. Keptuvę įkaitinkite su aliejumi. Dėkite kepti marinuotas krevetes ir pjaustytus svogūnų laiškus. Krevetes išimkite iš keptuvės, kai matysite,kad jos jau pasidarė gražiai apskrudusios. Patiekite ir skanaukite!

Palikite komentarą:

Recepto Česnakinės krevetės su imbieru ir sezamu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}