Cesnakines slauneles vyno padaze

Cesnakines slauneles vyno padaze


Ingredientai

Vistienos slauneles arba krutinele su oda 1.5 kg.
Juodieji pipirai
Cesnakas 30 skiltelės.
Alyvuogiu aliejus
Sausas baltas vynas 100 ml.
Ciobreliai 4 Arbat. šaukšt.
Druska

Gaminimas




  1. Vistiena itrinkite druska ir pipirais. I6slukstenkite cesnakus ir juos peiliu sutraiskykite, bet nesmulkinkite.
  2. Ikaitinkite alieju gilesneje keptuveje. Per daug nepilkite, bet ir nepagailekite. Kai aliejus ikais, dekite vistiena ir apkepkite is visu pusiu. Kitoje keptuveje taip pat ilasinkite jau nedaug aliejaus ir pakepkite cesnako skilteles, kol graziai paruduos. Bekepdami cesnakus, vis priziurekite vistiena. Apskrudusius cesnakus dekite i vistienos keptuve.
  3. 5 keptuve su vistiena ir cesnakais, pabarstykite ciobreliu ir pilkite vyna. Uzvirkite ir nuo uzvirimo uzdenkite keptuve ir troskinkite apie 20 - 25min. Matysite, kai ji jau bus iskepusi. Patiekite vistiena ir leksteje uzpilkite vyno padazo. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Cesnakines slauneles vyno padaze komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}