Česnakinės žaliosios pupelės

Česnakinės žaliosios pupelės


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Česnakas 4 skiltelės.
Žaliosios pupelės 450 g.
Druska 1/4 Arbat. šaukšt.
Vanduo 60 ml.
Nesaldintas sviestas 1 valg. šaukšt.

Gaminimas




  1. Sutvarkykite ir susmulkinkite česnaką. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi. Pakepinkite česnaką.
  2. Sudėkite žaliąsias pupeles, druską. Pakepinkite, kol taps ryškiai žalios. Pilkite vandenį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Nuimkite dangtį, kai vandens nebeliks. Įdėkite sviestą ir pakepinkite maišydami, kol išsilydys. Paragaukite, jei reikės, dėkite druskos ir pipirų. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Česnakinės žaliosios pupelės komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}