Cezario ir makaronų salotos

Cezario ir makaronų salotos


Ingredientai

"Penne" makaronai (pailgi tuščiaviduriai) 450 g.
Druska
Cezario salotų padažas 220 ml.
Vorčesterio padažas 1 Arbat. šaukšt.
Česnakas, smulkintas 1/2 Arbat. šaukšt.
Citrinos sultys 1 valg. šaukšt.
Romaninės salotos 280 g.
Vyšniniai pomidoriukai, kuo mažesni 290 g.
Parmezano sūris 40 g.
Juodasis pipiras 1/2 Arbat. šaukšt.
Vištienos krūtinėlė kepsniams 280 g.

Gaminimas




  1. Išvirkite "Penne" makaronus. Į užvirusį vandenį nepamirškite trupučio druskos.
  2. Vištieną pabarstykite druska ir pipirais ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  3. Visas daržoves nuplaukite, pomidoriukus perpjaukite pusiau, sutarkuokite sūrį, romanines salotas susmulkinkite.
  4. Kai išvirs makaronai, nusunkite nuo jų visą skystį ir leiskite šiek tiek atvėsti. Vištieną, kai iškeps, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais kvadratėliais.
  5. Dideliame inde sumaišykite makaronus, vištieną, salotas, pomidoriukus, česnaką. Pabarstykite juodaisiais pipirais, druska, sūriu. Apšlakstykite citrinos sultimis, vorčesterio padažu ir cezario salotų padažu. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Cezario ir makaronų salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}