Cezario salotos

Cezario salotos


Ingredientai

Citrinų sultys 2 valg. šaukšt.
Druska valg. šaukšt.
Malti juodieji pipirai valg. šaukšt.
Vištienos file 400 g.
Rūkyta šoninė 100 g.
Parmezano sūris 50 g.
Balta duona 5 riekelės.
Salotos 1 vnt.
Česnakas 2 skiltelės.
Alyvuogių aliejus 100 ml.
Citrina 1 vnt.
Druska
Baltieji pipirai

Gaminimas




  1. Vištieną įtriname druska, pipirais ir citrinos sultimis. Susukame vištienos krūtinėles į foliją ir kepame apie 35 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
  2. Iškepusią vištieną susmulkiname. Šoninę supjaustome juostelėmis ir pakepiname sausoje keptuvėje 5 minutes.
  3. Duoną supjaustome kubeliais, išmaišome su sutrintu česnaku ir 5 šaukštais aliejaus. Kepame orkaitėje (200 laipsnių), kol gražiai pagelsta t.y. 5-8 minutes.
  4. Salotų lapus suplėšome. Vištieną sumaišome su šonine, suplėšytais salotų lapais, duona, prieskoniais, citrinos sultimis, aliejumi ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Palikite komentarą:

Recepto Cezario salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}