Čičinsko kepsnys

Čičinsko kepsnys


Ingredientai

Virtos maltos bulvės 500 g.
Kiaušiniai 2 vnt.
Bulvių krakmolas 1 valg. šaukšt.
Miltai
Druska
Kiaulienos faršas 300 g.
Svogūnas 1 vnt.
Pipirai
Marinuoti svogūnai
Pomidorų padažas
Mėsos prieskoniai

Gaminimas




  1. Virtas sumaltas bulves suminkome su krakmolu, kiaušiniu bei žiupsneliu miltų (daug nedėti, nes iškepta tešla bus kieta). Tešlą iškočiojame maždaug 0,5cm storio ir supjaustome 3 cm ir maždaug 20 cm ilgio juostelėmis.
  2. Į kiaulienos faršą dedame smulkinto svogūno, pipirų, druskos ir kietų prieskonių, įmušame kiaušinį ir gerai išminkome.
  3. Imame gabalėlį faršo (tiek,kad tilptų į delną) ir formuojame ovalų kotletuką. Dedame mėsą ant tešlos juostelės krašto ir vyniojame.
  4. Čičinsko kepsnius geriausia kepti iki pusės aliejaus pripiltoje gilioje keptuvėje. Aliejų gerai į kaitiname ir dedame kepsnius. Kepame kol iš visų pusių švelniai paruduoja.
  5. Čičinsko kepsnius patiekti šiltus su marinuotais svogūnais bei pomidorų padažu.

Palikite komentarą:

Recepto Čičinsko kepsnys komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}