Cukinijų ir pievagrybių apkepas

Cukinijų ir pievagrybių apkepas


Ingredientai

Cukinija
Svogūnas
Pievagrybiai 250 g.
Raudonoji paprika
Sviestas 50 g.
Miltai 2 valg. šaukšt.
Pienas 1 stiklinės.
Sultinys 1 stiklinės.
Druska
Fermentinis sūris 200 g.
Juodieji pipirai
Grietinė 4 valg. šaukšt.
Citrinos sultys
Aliejus

Gaminimas




  1. Pievagrybius susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Per pusę perpjautą ir išvalytą papriką kartu su puse cukinijos 8-10 min. užpilkite verdančiu vandeniu. Svogūną ir likusią cukiniją nulupkite, susmulkinkite ir pakepkite.
  2. Iš sviesto, miltų, sultinio, pieno, grietinės ir prieskonių pagaminkite padažą ir įmaišykite tarkuotą sūrį. Į riebalais pateptą kepimo formą sudėkite keptas daržoves ir pievagrybius, sumaišytus su padažu,tada dėkite juostelėmis supjaustytą cukiniją ir papriką. Cukinijų ir pievagrybių apkepą kepkite orkaitėje apie 30 min.

Palikite komentarą:

Recepto Cukinijų ir pievagrybių apkepas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}