Daržovių lazanija

Daržovių lazanija


Ingredientai

Lazanijos lakštai 9 vnt.
Bklažanas
Agurotis
Svogūnas
Saldžioji paprika
Pomidorai 2 vnt.
Grybai 200 g.
Česnakas 3 skiltelės.
Pomidorų pasta 2 l.
Aliejus
Druska
Malti juodieji pipirai
Kietasis sūris 150 g.

Gaminimas




  1. Daržoves supjaustykite nedideliais kubeliais. Svogūnus truputį pakepinkite su aliejumi, ten pat suberkite kitas daržoves ir grybus. Troškinkite 10 minučių. Pomidorų pastą atskieskite nedideliu kiekiu vandens ir supilkite į daržoves.
  2. Pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite dar 5 minutes, tada nukaiskite ir atvėsinkite. Naudokite lazanijos lakštus, kurių nereikia virti. Ant kepimo formos dugno dėkite 3 lakštus.
  3. Užpilkite 1/3 daržovių. Sutarkuokite sūrį ir 1/3 jo užberkite ant daržovių. Taip sluoksniuokite 3 kartus. Viršutinis turi būti sūrio sluoksnis. Pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite 30-40 minučių.

Palikite komentarą:

Recepto Daržovių lazanija komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}