Du kartus keptos saldžiosios bulvės su sviestu ir kepintais zefyrais

Du kartus keptos saldžiosios bulvės su sviestu ir kepintais zefyrais


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Saldžiosios bulvės 4 vnt.
Druska pagal skonį stiklinės.
Nesūdytas sviestas 1 stiklinės.
Grietinėlės sūris 1 pakeliai.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Juodieji pipirai 1 žiupsneliai.
Mini zefyrai 1 stiklinės.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi.
  2. Saldžiąsias bulves iš visų pusių aptepkite aliejumi ir pabarstykite druska. Dėkite į kepimo skardą ir į orkaitę. Kepkite apie 50 -60min ir kai iškeps, palikite atvėsti 10min.
  3. Ištirpinkite sviestą keptuvėje. Kai bulvės atvėsta, jas sutrinkite, dėkite ištirpintą sviestą, grietinėlės sūrį ir likusius prieskonius. Viską gerai išmaišykite. Visą masę dėkite į nedidelius kepimo indelius. Ant viršaus sudėliokite zefyriukus ir šaukite į orkaitę.
  4. Viską orkaitėje kepkite apie 10 min, kol zefyrai parus. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Du kartus keptos saldžiosios bulvės su sviestu ir kepintais zefyrais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}