Dvispalvės kriauklės

Dvispalvės kriauklės


Ingredientai

Sviestas 130 g.
Miltinis cukrus 60 g.
Kiaušinis 1 vnt.
Vanilinio pudingo milteliai 1 pakeliai.
Marmeladas ar džemas

Gaminimas




  1. Sviestą, miltinį cukrų ir kiaušinį ištrinkite iki purios masės.
  2. Įmaišykite miltus ir bei pudingo miltelius ir suminkykite tešlą.
  3. Iškočiokite 3-4 cm lakštą. Padarykite skritulėlius, ant jų uždėkite džemo.
  4. Kepkite 160 laipsnių temperatūroje. Iškepus apibarstykite miltiniu cukrumi.

Palikite komentarą:

Recepto Dvispalvės kriauklės komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}