Graikiškos salotos

Graikiškos salotos


Ingredientai

Pomidoras
Agurkas
Paprika
Rudonasis svogūnas
Fetos sūris
Salota
Vynas actas 10 ml.
Raudonėliai
Druska
Pipirai
Alyvuogių aliejus
Juodosios alyvuogės

Gaminimas




  1. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į vidutinio dydžio dubenį.
  2. Agurką ir papriką supjaustykite gabalėliais ir berkite ant pomidorų.
  3. Svogūną nulupkite, supjaustykite vidutinio storio griežinėliais, dėkite ant daržovių.
  4. Salotų lapus suplėšykite stambiais gabalais ir taip pat dėkite į dubenį.
  5. Šalia berkite alyvuogių ir stambiai pjaustytos fetos gabalėlių.
  6. Paruoškite užpilą: atskirame inde alyvuogių aliejų sumaišykite su vyno actu ir raudonėliais, alyvuogių aliejumi, gerai suplakite ir užpilkite ant rupia druska ir pipirais pagardintų salotų.

Palikite komentarą:

Recepto Graikiškos salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}