Greita ir paprasta artišokų užkandėlė

Greita ir paprasta artišokų užkandėlė


Ingredientai

Marinuoti artišokai 450 g.
Parmezano sūris 240 g.
Majonezas 60 ml.
Druska
Pipirai

Gaminimas




  1. Artišokus supjaustykite kuo smulkiau. Galite ir sutarkuoti. Juos sumaišykite su tarkuotu parmezano sūriu ir majonezu. Įdėkite į molinį arba skardinį indą.
  2. Įkaitinę orkaitę iki 180 laipsnių, dėkite užkandą į orkaitę ir kepkite apie 20 -25 min. Kai ištrauksite, pabarstykite druska ir pipirais. Galite užtepėlę naudoti ant keptos duonos, ar duoniukų, o gal net ir sumuštiniams patiekti.

Palikite komentarą:

Recepto Greita ir paprasta artišokų užkandėlė komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}