Grilyje kepta vištiena su žolelių užpilu

Grilyje kepta vištiena su žolelių užpilu


Ingredientai

Sviestas su druska 115 g.
Česnakai 3 skiltelės.
Petražolės 1 valg. šaukšt.
Krapai 1 valg. šaukšt.
Čiobreliai 1 valg. šaukšt.
Citrinos 2 vnt.
Vištienos krūtinėlė 4 vnt.
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Juodieji pipirai
Druska

Gaminimas




  1. Nedideliame inde sumaišykite kambario temperatūros sviestą su petražolėmis, krapais, čiobreliais, Išspaustomis citrinos sultimis (citriną perpjaukite pusiau ir neišmeskite), citrinos tarkuota žievele. Išmaišę padėkite į šaldiklį, kad sušaltų.
  2. Vištieną įtrinkite su pipirais ir druska ir palikite 10 min. Dėkite kepti grilyje vištienos krūtinėlę su citrinomis. Kepkite vištieną apie 5 min. kiekvienai pusei. Tada nuimkite citrinas ir dar kepkite , kol pilnai iškeps.
  3. Ištraukite iš šaldiklio sviestą. Susmulkinkite česnaką. Patiekite kepsnius vienoje lėkštėje su citrinomis iš šonų. Juos įtrinkite česnaku ir ant kiekvieno kepsnio uždėkite po sviesto gabalėlį. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Grilyje kepta vištiena su žolelių užpilu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}