Grūdiniai bananiniai keksiukai

Grūdiniai bananiniai keksiukai


Ingredientai

Kvietiniai miltai 160 g.
Avižų sėlenos 50 g.
Cukrus 180 g.
Kepimo miteliai 1 valg. šaukšt.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Razinos 60 g.
Dobilo natūralus jogurtas 125 g.
Liesa grietinė 60 g.
Klevų sirupas 3 valg. šaukšt.
Kiaušinių baltymai 2 Arbat. šaukšt.
Vanilės ekstraktas 1 Arbat. šaukšt.
Nedideli prinokę bananai 3 vnt.
Pekanų riešutai, smulkinti 1 saujos.
Nesaldus obuolių sirupas 1 vnt.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Keksiukų skardą išdėliokite keksiukų popierėliais.
  2. Dideliame inde sumaišykite miltus, sėlenas, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėkite razinas. Kitame inde sumaišykite jogurtą, grietinę, obuolių ir klevų sirupus, kiaušinių baldymus. Viską gerai išmaišykite. Bananus sutrinkite ir dėkite į jogurto mišinį. Supilkite jogurto mišinį į miltų mišinį. Visą gerai išmaišytą mišinį išpilstykite į keksiukų formeles.
  3. Kepkite apie 15 - 20min. Kai iškeps, leiskite atvėsti ir tada skanaukite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Grūdiniai bananiniai keksiukai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}