Guliašas

Guliašas


Ingredientai

Kvadratėliais pjaustyti svogūnai 2 vnt.
Česnako siltelė
Jautiena 800 g.
Raudonosios paprikos milteliai 1 valg. šaukšt.
Sultinys 250 ml.
Šiek tiek druskos
Konervuoti pomidorai 1 skardinės.
Grietinėlė 100 g.
Grietinė 50 g.
Miltai 120 g.
Kepimo milteliai 1 Arbat. šaukšt.
Raudonėlis
Persiladas
Smulkiai pjaustyti lašinukai 50 g.

Gaminimas




  1. Įkaitintintoje keptuvėje kepkite svogūnus ir česnakus, kol svogūnai suminkštės. Jautieną supjaustykite kubeliais ir dėkite į svvogūnų masę, kol apskrus.
  2. Mėsytę pabarstykite paprikos milteliais, druska ir gerai išmaišykite.Supilkite sultinį ir konservuotus pomidorus, užvirinkite ir troškinkite apie valandą.
  3. Paruoškite knedlius. Persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais, druska, raudonėliu ir persiladu, bei lašinukais. Įpilkite šlakelį vandens ir suminkykite tešlą. Suformuokite mažus kamuoliukus.
  4. Praėjus troškinimo laikui, guliašą sudėkite į paprikos mišinį ir troškinkite dar apie 15 min.
  5. Po 15 min į puodą dėkite knedlius ir troškinkite apie 25 min.
  6. Įmaišykite grietinę ir po poros min. grietinėlę. Patiekite.

Palikite komentarą:

Recepto Guliašas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}