Itališkas omletas su špinatais ir sūriu

Itališkas omletas su špinatais ir sūriu


Ingredientai

Kiaušiniai 6 vnt.
Sūris 125 g.
Porai 220 g.
Pienas 8 valg. šaukšt.
Svogūnų laiškai
Špinatai 145 g.
Alyvuogių aliejus
Druska

Gaminimas




  1. Porus ir svogūnų laiškus supjaustykite. Porus patroškinkite pasūdytame verdančiame vandenyje apie 2 minutes. Nukoškite, perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Kiaušinius ir pieną išplakite šluotele. Pagardinkite prieskoniais.
  2. Sūrį supjaustykite mažais kubeliais ir suberkite jį drauge su porais, smulkintais špinatais ir svogūnų laiškais į kiaušinių plakinį. Nesvylančios dangos keptuvėje įkaitinkite aliejų, supilkite paruoštą mišinį ir pakepkite 4-5 minutes, tada pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol susiformuos auksinė plutelė.

Palikite komentarą:

Recepto Itališkas omletas su špinatais ir sūriu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}