Karštasis šokoladas

Karštasis šokoladas


Ingredientai

Trupintas šokoladas 200 g.
Virintas karštas pienas 1 l.
Cukrus pagal skonį

Gaminimas




  1. Šokoladą suberiame į prikaistuvį, užpilame trupučiu karšto pieno ir laikome ant ugnies, kad šokoladas ištirptų, ir nukeliame. Po to jį dar gerai sugrūdame šaukštu, išmaišome cukrumi, kol gausime tirštą kremą. Palaipsniui pilame karštą pieną, plakdami šluotele, kad gerai susimaišytų. Karšto šokolado daugiau nebekaitiname ant ugnies, o tik perkošiame per sietelį ar koštuvą, kad nebūtų grietinėlės ir šokolado gumulėlių. Tučtuojau patiekiame karštą šokoladą.

Palikite komentarą:

Recepto Karštasis šokoladas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}