Karšti sumuštiniai su krabų mėsa ir porais

Karšti sumuštiniai su krabų mėsa ir porais


Ingredientai

Prancūziškas batonas
Krabų lazdelės 200 g.
Fermentinis sūris 150 g.
Porai
Majonezas
Druska

Gaminimas




  1. Batoną supjaustykite riekelėmis, krabų lazdeles perpjaukite išilgai į 3-4 dalis, sūrį smulkiai sutarkuokite. Batono riekeles negausiai patepkite majonezu.
  2. Krabų laždeles sumaišykite su sūriu, porais ir šiek tiek pabarstykite druska. Tepkite ant batono ir 5-10 min. pašaukite į orkaitę.

Palikite komentarą:

Recepto Karšti sumuštiniai su krabų mėsa ir porais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}