Karštosios salotos su krevetėmis

Karštosios salotos su krevetėmis


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 valg. šaukšt.
Sviestas 1 valg. šaukšt.
Svogūnas, smulkiai pjaustytas 1 vnt.
Česnakas, smulkintas 4 skiltelės.
Smulkintos raudonosios bulvės 225 g.
Druska
Juodieji pipirai
Vanduo 220 ml.
Šparagai, pjaustyti griežinėliais 350 g.
Krevetės, didesnės, sutvarkytos 450 g.
Citrinos žievelė 1 Arbat. šaukšt.
Citrinos sultys 1 valg. šaukšt.
Svogūnų laiškai, smulkiai pjaustyti 2 valg. šaukšt.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų su sviestu gilesnėje keptuvėje ant vidutinės ugnies.Pakepinkite svogūnus apie 3 min. Dėkite česnaką, pakepkite dar apie minutę.
  2. Sudėkite bulkes ir supilkite pusę stiklinės vandens. Pabarstykite druska ir pipirais.Uždenkite ir pakepkite apie 5 min. su dangčiu ant keptuvės.
  3. Sudėkite šparagus į bulvių mišinė ir vėl uždenkite. Pakepkite dar porą minučių.
  4. Sudėkite krevtes, citrinos sultis su žievele ir svogūnų laiškus. Uždenkite keptuvę dangčiu iki kol krevetės bus jau apdorotos apie 3 - 4 min. Dar šiek tiek pabarstykite druska ir pipirais. Patiekite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Karštosios salotos su krevetėmis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}