Keksiukai su morkomis ir obuoliais

Keksiukai su morkomis ir obuoliais


Ingredientai

Miltai 260 g.
Cukrus 150 gabalėliai.
Kepimo milteliai 2 Arbat. šaukšt.
Cinamonas 1 Arbat. šaukšt.
Muskato riešuto prieskoniai 1 Arbat. šaukšt.
Gvazdikėlių prieskoniai 1 Arbat. šaukšt.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Aliejus 240 ml.
Kiaušiniai 4 vnt.
Tarkuotos morkos 3 vnt.
Tarkuoti obuoliai ( sultis išsunkite ) 2 vnt.
Pekano riešutai (susmulkinti) 125 g.
Kokoso drožlės 15 g.
Kremui:
Maskarponės sūris 225 g.
Vanilės ekstraktas 1 Arbat. šaukšt.
Cukraus pudra 260 g.

Gaminimas




  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Dideliame inde sumaišykite miltus, 150g cukraus, kepimo miltelius, cinamoną, muskato ir gvazdikėlių prieskonius, druską. Įmaišykite aliejų ir įmuškite kiaušinius. Viską išmaišę, įmaišykite tarkuotas morkas ir obuolius, riešutus ir kokoso drožles. Viską kuo geriau išmaišykite.
  3. Visą mišinį sudėkite į formeles ir dėkite kepimui. Kepkite apie 20 - 25min. Patikrinkite ar iškepė praėjus 20 min., su mediniu pagaliuku.
  4. Paruoškime kremą: sumaišykite indelyje maskarponės sūrį su vanilės ekstraktu ir cukraus pudra. Maišykite tol, kol masė pasidarys lengvai maišoma,puroka. Masę įdėkite į konditerinį švirkštą.
  5. Kai keksiukai iškeps, palikite juos atvėsti. Atvėsusius išimkite iš skardos ir papuoškite kremu. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Keksiukai su morkomis ir obuoliais komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}