Keksiukai su spanguolėmis

Keksiukai su spanguolėmis


Ingredientai

Miltai 280 g.
Kepimo milteliai 20 g.
Cukrus 120 g.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 120 ml.
Sviestas 110 g.
Džiovintos spanguolės 65 g.

Gaminimas




  1. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Mišinį supilkite į kartu su pienu bei lydytu sviestu išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite. Sudėkite spanguoles. Tešlą vienodai paskirstykite keksiukų kepimo indeliuose ir kepkite 190˚C temperatūroje apie 20–25 min.

Palikite komentarą:

Recepto Keksiukai su spanguolėmis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}