Kepta višta su česnaku

Kepta višta su česnaku


Ingredientai

Višta 1 vnt.
Česnakas 4 skiltelės.
Citrina
Imbiero šaknis
Sojų padažas 1 valg. šaukšt.
Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Baziliko lapeliai
Medus 1 valg. šaukšt.
Druska
Juodieji pipirai

Gaminimas




  1. Vištą nuplaukite ir nusausinkite, iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska bei pipirais. Česnakus stambiai supjaustykite. Citriną nuplaukite, nusausinkite ir, nulupę žievę, susmulkinkite. Imbiero šaknį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su citrinomis.Pabarstykite baziliko lapeliais.
  2. Ten pat supilkite sojų padažą ir aliejų. Vištą įdarykite česnakais. Apipilkite citrinų, imbierų, sojų ir aliejaus padažu. Pašaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 1 val. Nuolat apšlakstykite išsiskyrusiomis sultimis. Ištraukite vištą iš orkaitės, aptepkite medumi ir pašaukite dar 5 min.

Palikite komentarą:

Recepto Kepta višta su česnaku komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}