Keptas kalmaras

Keptas kalmaras


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 3 valg. šaukšt.
Citrinos sultys 1 valg. šaukšt.
Druska
Česnakas 3 skiltelės.
Raudonėlis
Kalmarai kg.
Bazilikas

Gaminimas




  1. Inde sumaišome aliejų, citrinos sultis ir druską bei baziliko prieskonius arba lapelius.Suberiame česnaką ir raudonėlį.
  2. Į dubenėlį sudedame gabalėliais supjaustytą kalmaro mėsą, išmaišome, uždengiame ir marinuojame apie 2 val.
  3. Kepame grilyje marinuotus kalmarus. Labai trumpai. Kiekvieną pusę apie 1min.

Palikite komentarą:

Recepto Keptas kalmaras komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}