Keptos bulvės česnakiniame aliejuje

Keptos bulvės česnakiniame aliejuje


Ingredientai

Bulvės 800 g.
Rupi druska 1 valg. šaukšt.
Aliejus 4 valg. šaukšt.
Džiovinti rozmarinai 1 Arbat. šaukšt.
Česnakas 3 skiltelės.
Malti juodieji pipirai
Provanso žolelės

Gaminimas




  1. Česnakus nuvalykite, smulkiai sukapokite ir kartu su rozmarinais sudėkite į dubenį. Supilkite aliejų, įberkite druskos, pipirų, Provanso žolelių ir palikite 10 minučių (galima ir ilgiau) pastovėti.
  2. Bulves nuskuskite, nuplaukite, apdžiovinkite, sudėkite į dubenį ir gerai sumaišykite su aliejumi. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Bulves sudėkite į kepimo formą ir kepkite 25-30 minučių. Vieną kartą bulves apverskite, kad tolygiai iškeptų.

Palikite komentarą:

Recepto Keptos bulvės česnakiniame aliejuje komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}