Keturių sūrių pica

Keturių sūrių pica


Ingredientai

Picų tešla 250 g.
Pomidorų padažas 90 ml.
Mocarela sūris 80 g.
Gorgoncola sūris 70 g.
Parmezano sūris 70 g.
Gruyere sūris (šveicariškas) 70 g.
Druska
Bazilikas

Gaminimas




  1. Paruoškite tešlą pagal instrukcijas, nurodytas ant pakelio. Iškočiokite 25 cm skersmens picą.
  2. Mocarelos sūrį supjaustykite kubeliais, Parmezaną ir Gruyere sutarkuokite, Gorgoncolą sutrupinkite.
  3. Picą ištepkite pomidorų padažu, barstykite sūrius. Šiek tiek druskyte pabarstykite ir baziliko prieskoniais.
  4. Pią dėkite į 260 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10min.

Palikite komentarą:

Recepto Keturių sūrių pica komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}