Kiaulienos kepsniai su baltu padažu

Kiaulienos kepsniai su baltu padažu


Ingredientai

Kiaulienos pjausniai 6 vnt.
Druska
Pipirai
Česnakas (sutrintas) 1 skiltelės.
Miltai 50 g.
Svogūnas 1 vnt.
Vištienos bulijonas (kubeliais) 2 vnt.
Verdantis vanduo 2 stiklinės.
Miltai 2 valg. šaukšt.
Grietinė 240 ml.

Gaminimas




  1. Kiaulienos pjausnius pabarstykite pipirais ir druska. Įtrinkite česnaką. Išvoliokite miltuose ir pakepinkite ant keptuvės, vidutinės ugnies.Pakepkite, kol šiek tiek pasidarys rusvos spalvos.
  2. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Kiaulienos pjausnius dėkite į gilesnę keptuvę troškinimui ant silpnos ugnies. Taip pat įdėkite ir bulijonus, ir pilkite verdantį vandenį.Uždenkite ir troškinkite nuo 7 iki 8 valandų,
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 100 laipsnių. Atsargiai ištroškintus pjasunius dėkite į paruoštą orkaitę, kad neatvėstų. Juos palikite ten. Tuo metu nedideliame inde sumaišykite 2 šaukštus miltų su grietine. Išimkite pjausnius ir patiekite lėkštėje. Užpilkite padažu. Jei norite, galite į padažą įmaišyti pakepintų pievagrybių. Galite viską patiekti su ryžiais ir troškintomis morkomis, arba kaip jūs norėsite. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Kiaulienos kepsniai su baltu padažu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}