Kijevo kotletas

Kijevo kotletas


Ingredientai

Vištienos krūtinėlė
Sviestas 80 g.
Kiaušinis
Petražolės
Krapai
Česnakas 2 skiltelės.
Citrinos sultys
Citrinos žievelė
Juodieji pipirai
Druska
Aliejus

Gaminimas




  1. Vištienos krūtinėlę padalinkite pusiau, išimkite mažają file, didžiasias pamuškite per plėvelę.Pabarstykite česnakine druska ir pipirais. Sviestą suminkykite su smulkintais česnakais, smulkintomis petražolėmis, krapais, citrinos sultimis, žievele, suspauskite tokius pailgus įdarus, juos šiek tiek atšaldykite kameroje, paskui dėkite į krūtinėlę ir susukite, gerai išvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose, apspauskite gerokai ir į kamerą pusvalandžiui įmeskite.
  2. Įkaitinkite al. aliejų, išimkite sukinukus, dar kartą į plakinį ir į džiuvėsius išvoliokite ir į aliejų verdantį sudėkite.Kepkite, kol gražiai paruduos.

Palikite komentarą:

Recepto Kijevo kotletas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}