Kokosinės krevetės

Kokosinės krevetės


Ingredientai

Šaldytos tigrinės krevetės kg.
Kukurūzų miltai 150 g.
Kokosų drožlės 100 g.
Kiaušinių baltymai 3 vnt.
Druska
Apelsinų sultys
Alyvuogių aliejus

Gaminimas




  1. Krevetes atšildykite, nuvarvinkite, nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Pabarstykite druska, apšlakstykite apelsinų sultimis. Kukurūzų miltus ir kokosų drožles suberkite į atskirus dubenėlius. Kiaušinių baltymus išplakite iki putų.
  2. Po vieną krevetę imkite už uodegėlės, pavoliokite miltuose, paskui plaktuose kiaušinių baltymuose, galiausiai-kokosų drožlėse. Dėkite į puodą su gerai įkaitintu alyvuogių aliejumi ir virkite, kol gražiai apskrus. Išgriebus padėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalų perteklius.

Palikite komentarą:

Recepto Kokosinės krevetės komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}