Krabų lazdelės tešloje

Krabų lazdelės tešloje


Ingredientai

Krabų lazdelės 30 vnt.
Česnakas 1 skiltelės.
Aliejus 3 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinėlė 1 stiklinės.
Malti džiūvėseliai 100 g.
Tarkuotas sūris 30 g.
Juodieji pipirai
Druska

Gaminimas




  1. Krabų lazdeles lengvai apkepkite iki auksinio atspalvio, smulkiai supjaustykite česnaką ir juo pagardinkite krabus. Į dubenėlį įmuškite kiaušinį, išplakite, supilkite grietinėlę.
  2. Viską išmaišykite, pridėkite druskos ir juodųjų pipirų. Krabų lazdeles pamirkykite išplaktame kiaušinyje su grietinėle, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Krabų lazdeles apibarstykite tarkuotu sūriu, žalumynais.

Palikite komentarą:

Recepto Krabų lazdelės tešloje komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}