Krevečių ir avokado salotos

Krevečių ir avokado salotos


Ingredientai

Vyno actas 60 ml.
Alyvuogių aliejus 60 ml.
Pusė žaliojo svogūno
Druska 1 žiupsneliai.
Rožinės krevetės 340 g.
Avokadai 3 vnt.
Raudonų lapų arba lietuviškos salotos
Paskrudinti migdolų riešutai
Kalendra 1 valg. šaukšt.
1/2 Citrina

Gaminimas




  1. Krevetes išvirkite, sutvarkykite. Avokadus supjaustykite griežinėliais arba smulkiau (kaip jums atrodo geriau). Suplėšykite lapus, dėkite ant didelės lėkštės apačios. Dėkite avokadus. Supjaustykite svogūnus smulkiai ir dėkite į lėkštę. Išvirtas krevetes taip pat sudėkite į lėkštę. Riešutus paskrudinkite ir paskrudintus dėkite į lėkštę. Pabarstykite kalendra, druska. Apšlakstykite aliejumi ir vyno actu. Išspauskite citrinos sultis į lėkštę. Išmaišykite (galite ir nemaišyti) ir patiekite! Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Krevečių ir avokado salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}