Krevečių ir avokadų salotos

Krevečių ir avokadų salotos


Ingredientai

Avokadai 2 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Nedidelis raudonas svogūnas 1 vnt.
Virtos krevetės be kiauto kg.
Druskos, pipirų, citrinos sulčių

Gaminimas




  1. Nuplauname salotas ir būtinai nusausiname. Plėšome salotų lapus, sudedame pjaustytą avokadą (kurį apšlakstome šlakeliu citrinų sulčių, kad nejuoduotų), sudedame perpus perpjautus vyšninius pomidorus.
  2. Keptuvėje išlydome sviestą. Krevetes lengvai pakepinkite su žiubsneliu druskos ir pipirų.
  3. Viską sudedame į dubenį, palaistome citrinų sultimis. Patiekiame su laimo ar citrinos ketvirčiu.

Palikite komentarą:

Recepto Krevečių ir avokadų salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}