Kriaušių salotos

Kriaušių salotos


Ingredientai

Salotos lapai, plėšyti
Kriaušės 3 vnt.
Džiugo sūris, gabalėliais maišelyje
Avokadas 1 vnt.
Cukrus 25 g.
Pekano riešutai 80 g.
Alyvuogių aliejus 60 ml.
Vyno actas 3 valg. šaukšt.
Garstyčios 1 Arbat. šaukšt.
česnakas 1 skiltelės.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Juodieji pipirai

Gaminimas




  1. Kriaušes nulupkite, išimkite vidurius, supjaustykite griežinėliais.Taip pat avokadą nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabalėliais.
  2. Suplėšytus lapus dėkite į lėkštes. Keptuvėje pakepinkite riešutus, su pora šaukštų cukraus ir vyno actu, garstyčiomis, kol parus. Ant salotų lapų į indą dėkite pakepintus riešutus, sudėkite kriaušes, avokadą, sūrį, pabarstykite česnaku, druska, pipirais ir likusiu cukrumi. Viską sumaišykite ir apšlakstykite aliejumi, dar kartą išmaišykite.

Palikite komentarą:

Recepto Kriaušių salotos komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}