Lieso jogurto ir granolos pusryčiai

Lieso jogurto ir granolos pusryčiai


Ingredientai

Liesas "Dobilo" jogurtas 370 g.
Klevų sirupas 3 valg. šaukšt.
Granola 60 g.
Mėlynės/ šilauogės 85 g.
Braškės, didelės 4 vnt.

Gaminimas




  1. Supjaustykite braškes griežinėliais.
  2. Pasirinkite negilų, bet didesnį indą, su kuriuo galbūt kepate ką nors ir kuris tilptų į šaldytuvą. Jį padenkite kepimo popieriumi.
  3. Jogurtą sumaišykite su klevų sirupu. Visą mišinį tepkite ant kepimo popieriaus kokia norite forma, tačiau, kad nebūtų labai plonas, bet ir nebūtų per storas. Visą jogurtą padenkite granola, mėlynėmis arba pjaustytomis šilauogėmis ir pjaustytomis braškėmis.
  4. Indą su jogurtu ir granola uždenkite folija. Dėkite į šaldytuvą ir palikite nakčiai arba bent 2 valandom. Išėmę, supjaustykite jogurtą su granola ir vaisiais į įvairias formas. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Lieso jogurto ir granolos pusryčiai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}