Lježo vafliai

Lježo vafliai


Ingredientai

Sausos mielės 7 g.
Drungnas vanduo 1 stiklinės.
Cukrus 1 valg. šaukšt.
Druska 1 Arbat. šaukšt.
Miltai 2 stiklinės.
Kiaušiniai 3 vnt.
Minkštas sviestas 225 g.
Perlinis cukrus 2 stiklinės.

Gaminimas




  1. Cukrų, druską ir mieles sumaišyti su vandeniu ir palikti 15 minučių. Į didelį dubenį supilti miltus, padaryti duobutę ir supilti mieles, išmaišyti. Maišant po vieną įmušti kiaušinius, po porą šaukštų įmaišyti sviestą. Pastatyti dubenį šiltai ir palikti kol tešla iškils dvigubai (tai gali užimti apie 1-2 valandas). Įmaišyti perlinį cukrų ir palikti dar 15 minučių. Iškepti elektrinėje vaflinėje ir mėgautis! Perlinis cukrus tešloje neištirpsta, šiek tiek pasilydo kepant ir paskui karamelizuojasi.

Palikite komentarą:

Recepto Lježo vafliai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}