Makronų ir maltos mėsos apkepėlė

Makronų ir maltos mėsos apkepėlė


Ingredientai

Makaronai 250 g.
Malta mėsa 300 g.
Aliejus 1 valg. šaukšt.
Druska
Bazilikai valg. šaukšt.
Pomidorų padažas 80 ml.
Smulkintos petražolės
Tepamas sūris 200 g.
Pienas 500 ml.
Tarkuotas sūris 100 g.

Gaminimas




  1. Sūdytame vandenyje išvirkite makaronus. Tuo pat metu su aliejumi pakepinkite maltą mėsą ir smulkintus svogūnus. Pilkite pomidorų padažą, dėkite sūrį, pagardinkite prieskoniais.
  2. Į kepamą masę įpilkite pieno, sudėkite nukoštus makaronus ir gerai išmaišykite.
  3. Viską sudėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą. Ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus.175 laipsnių orkaitėje kepkite apie 1h. Likus 10 min. atidarykite orkaitę ir ant apkepėlės sudėkite tarkuotą sūrį. Kai viskas iškeps apibarstykite petražolėmis.

Palikite komentarą:

Recepto Makronų ir maltos mėsos apkepėlė komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}