Marmuriniai keksiukai

Marmuriniai keksiukai


Ingredientai

Minkšto sviestas 200 g.
Miltai 190 g.
Kepimo milteliai Arbat. šaukšt.
Cukrus 50 g.
Vanilinis cukrus Arbat. šaukšt.
Druska Arbat. šaukšt.
Kakava 3 valg. šaukšt.
Saldintas kondensuotas pienas pakeliai.
Kiaušiniai 3 vnt.

Gaminimas




  1. Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti išplaktus kiaušinius. Padalinti masę per pusę.
  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Suberti miltus į tešlas - su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti.
  3. Supilti baltą tešlą į formeles, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišyti (giliau, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val

Palikite komentarą:

Recepto Marmuriniai keksiukai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}