Mėlynių / gervuogių sūrio putėsis

Mėlynių / gervuogių sūrio putėsis


Ingredientai

Maskarponės sūris 250 g.
Smulkus cukrus 60 ml.
Grietinėlė 60 ml.
Vanilės ekstraktas 1 Arbat. šaukšt.
Mėlynės/ gervuogės 120 g.

Gaminimas




  1. Sumaišykite maskarponės sūrį su cukrumi, grietinėle, vanilės ekstraktu ir puse mėlynių tūrio. Kad masė būtų vientisa, pabandykite sutraiškyti su šaukštu mėlynes / gervuoges.
  2. Viską supilkite į 4 indelius po 125 ml. Sudėkite į šaldytuvą valandai. Po valandos, likusias mėlynes / gervuoges padalinkite į 4 dalis ir į keturis indelius. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Mėlynių / gervuogių sūrio putėsis komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}