Morkų pyragas

Morkų pyragas


Ingredientai

Tarkuotos morkos 220 g.
Cukrus 100 g.
Grietinė 1 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Sviestas 50 g.
Kepimo milteliai 2 Arbat. šaukšt.
Miltai 200 g.
Cinamonas 1 Arbat. šaukšt.
Vanilinis cukrus 1 Arbat. šaukšt.

Gaminimas




  1. Morkas sumaišykite su cukrumi. Tuomet dėkite grietinę ir vėl išmaišykite. Išplakite kiaušinius ir sumaišykite su morkų mase.Ištirpinkite sviestą, supilkite ir išmaišykite.
  2. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir vanilinį cukrų. Supilkite į morkų masę ir išmaišykite.
  3. Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, kurios dugną išklokite kepimo popieriumi. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. Arba kol iškeps ir įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus švarus.

Palikite komentarą:

Recepto Morkų pyragas komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}