Naminiai bulvių traškučiai

Naminiai bulvių traškučiai


Ingredientai

Bulvės 200 g.
Actas 0.5 stiklinės.
Aliejus 8 stiklinės.

Gaminimas




  1. Supjaustykite bulves labai plonai, įdėkite į didelį dubenį, pripilkite šalto vandens, kad griežinėliai būtų padengti. Maišykite kol vanduo įsigers.
  2. Į kitą dubenėlį suberkite bulvių griežinėlius ir įpilkite pusę stilklinės acto ir šešis puodelius vandens. Palaikykite nuo 30min iki 2h.
  3. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi iki 300 laipsnių celsijaus.
  4. Dėkite bulvių griežinėlius po vieną ir palaikykite apie 5minutes.
  5. Pabarstykite druska ir naminiai bulvių traškučiai paruošti!

Palikite komentarą:

Recepto Naminiai bulvių traškučiai komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}