Kepta cukinija su citrina ir parmezanu

Kepta cukinija su citrina ir parmezanu


Ingredientai

Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt.
Česnakas 3 skiltelės.
Svogūnas 1 vnt.
Cukinija 900 g.
Druska
Pipirai
Citrina 1 stiklinės.
Tarkuotas parmezano sūris

Gaminimas




  1. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Supjaustykite svogūną ir susmulkinkite česnaką. Abu sudėkite į keptuvę ir pakepinkite.
  2. Išimkite cukinijos vidurius ir supjaustykite ją visutinio dydžio kubeliais. Sudėkite į keptuvę ir kepinkite. Kai iškeps, sudėkite į indą, išspauskite citrinos sultis ir apšlakstykite jomis cukiniją. Pabarstykite druska ir pipirais bei parmezano sūriu. Skanaus!

Palikite komentarą:

Recepto Kepta cukinija su citrina ir parmezanu komentarai:



Receptas komentarų dar nesulaukė.
{{comment.name}}
{{comment.created_at}}
{{comment.comment}}